Fingerbøl mix er en fin plante, der kan blive ved med at gro i flere år, men den blomstrer først rigtigt i den anden sæson. I starten vokser den og laver en lav roset af blade. Så springer de klokkeformede blomster ud, og de er virkelig flotte med deres mix af farverne pink, lyserød, hvid og abrikos.


Planten trives i jord, der ikke er for tør, og den kan godt lide lidt skygge. Du kan plante den i blomsterbede, haver eller endda i store krukker på terrassen. Den kan blive ret høj, op til 1,4 meter.


Det bedste ved fingerbøl er, at den kan trække bier og sommerfugle til sig. Det er virkelig sjovt at se bierne flyve rundt i de klokkeformede blomster. Det er en glæde for både børn og voksne.


Vær opmærksom på at selvom fingerbøl er smuk, så er den giftig, særligt bladene og frøene. Så det er vigtigt at være forsigtig og undgå at spise noget af den, især hvis der er små børn eller kæledyr omkring.


Specifikationer:


Såtid: juni - august.
Blomstring: juni - august.
Højde: 140 cm. 
Sådybde: 0,2 cm.
Planteafstand: 30 cm.
Rækkeafstand: 35 cm.
Indhold: ca. 0,5 g frø.
Etårig/Flerårig: Toårig.

Specifikationer
Varenummer: TP15090
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering