Flittiglise er en blomst, der kommer i mange smukke farver som lyserød, pink, hvid, rød, lilla og laksefarvet. De farverige blomster sidder langs stænglerne, og danner et blomster tæppe, der varer fra forår til frost.


En god ting ved flittiglise er, at den kan vokse godt i områder, hvor der kun er lidt skygge eller skygge. Derfor er den god at plante under træer eller i områder, hvor der ikke er så meget direkte sollys. Flittiglise er en alsidig plante, der kan friske op i skyggefulde dele af haven.


Planten trives i veldrænet jord, og skal vandes regelmæssigt for at få den til at vokse bedst muligt. Planten er også kendt for at tiltrække bier og sommerfugle.


Flittiglise fungerer godt i potter eller hængekurve, men du kan også så den direkte i haven eller langs kanten af et blomsterbed.


Specifikationer:


Forspiring: februar - april.
Såtid: april - maj
Blomstring: maj - oktober.
Højde: 30 cm.
Sådybde: 0,3 cm.
Planteafstand: 25 cm.
Rækkeafstand: 25 cm.
Indhold: ca. 125 frø.
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP14382
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering