Havenellike er en smuk og elsket blomst, der findes i mange haver og buketter. Den giver blomster i forskellige farver som rød, rosa og hvid.


Havenelliker har en skøn duft og dobbelte kronblade med fine tænder. Planten tiltrækker sommerfugle og bier med deres nektar.


Planten trives bedst i veldrænet jord, og elsker sollys, men kan også klare let skygge. Det er vigtigt at vande nelliker regelmæssigt for at holde jorden jævnt fugtig.


Havenelliker er velegnet som snitblomster, og giver smukke buketter. Du kan faktisk få dem til at holde sig flotte i op til 3 uger ved at følge disse råd. 


Start med at skære stilkene skråt med en skarp kniv. Fjern eventuelle blade, der ville være under vand i vasen, da det kan føre til bakterievækst. Placér dine nelliker i en vase med ren, kold vand. Forlæng deres levetid ved at opbevare vasen køligt om natten, undgå direkte sollys og skifte vandet regelmæssigt -  så kan du nyde dem i lang tid.


Specifikationer:


Forspiring: februar - april.
Såtid: april - maj.
Blomstring: august - oktober.
Højde: 60 cm.
Sådybde: 2 cm.
Planteafstand: 25 cm.
Rækkeafstand: 25 cm.
Indhold: ca. 0,25 g. frø.
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP14275
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering