Kålrabi ser ud som noget, der kunne komme fra en anden planet med sin runde knold, der stikker op over jorden. Knolden har en lilla skal, og er hvid indeni. Planten har lilla, glatte blade, der vokser oprejst.


Smagen af kålrabi er mild og sød, lidt som en blanding af broccoli og radise. Den indvendige del af kålrabi er sprød og saftig, mens bladene kan have en let peberagtig smag.


Kålrabi kan bruges på mange måder i madlavningen. Du kan spise den rå i salater, skære den i tynde skiver som en snack, koge, dampe, stege eller bage den. Den er også god til at lave suppe, mos eller fritter.


For at dyrke kålrabi, kan du starte med at spire frøene i marts til april og plante dem ud i april til maj.


Det er vigtigt at sørge for, at planterne altid får nok med vand, da du ellers risikerer at de bliver uspiselige. Høst kålrabi, når knolden er omkring 4-5 cm i diameter for den bedste smag. For at undgå skadedyr kan du anvende et insektnet.


Specifikationer:


Forspiring: marts - april.
Såtid: april - maj.
Høst: juli - september.
Sådybde: 1 cm.
Planteafstand: 25 cm.
Rækkeafstand: 25 cm.
Indhold: ca. 1,5 g. frø.
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP12392
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering