Blomsterne på denne morgenfrue er unikke ved at have flere rækker af kronblade, hvilket skaber en dobbelt blomstrende effekt. Farven er smuk orange, hvilket giver dem et livligt og solrigt udseende. Blomsterne har en særlig evne til at tiltrække opmærksomhed og bringe et tæppe af farve til ethvert haveområde eller blomsterbed.


Morgenfruer er nemme at dyrke, og trives i godt drænet jord, og foretrækker sollys. Frøene kan sås direkte i haven, og kræver ikke meget.


Sommerfugle og bier er også glade for at besøge de skønne morgenfruer, derved hjælper du også biodiversiteten lidt på vej.


Blomsterne kan spises, og bruges mest som dekoration i madlavning, især som pynt til salater, supper og desserter. Vær sikker på, at du kun bruger selve blomsterhovedet, da det har en mild, let peberagtig smag.


Læs gerne mere om spiselige blomster her: Spiselige blomster.


Specifikationer:
Forspiring: marts - april.
Såtid: marts - juni.
Blomstring: juni - oktober.
Højde: 60 cm.
Sådybde: 1 cm.
Planteafstand: 20 cm.
Rækkeafstand: 35 cm.
Indhold: ca. 2 g.
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP14080
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering