Pelargonie Chérie er en smuk blomstersort inden for pelargonie-familien, kendt for sine flotte laksefarvede blomster. Plantens specielle og charmerende farve, giver en varme til dine krukker. 


Denne plante er skøn, da den blomstrer uafbrudt fra maj til oktober, det giver en konstant strøm af farve til haven gennem hele vækstsæsonen.


Pelargonier trives i solrige områder og i jord, der dræner godt. De egner sig perfekt til dyrkning i altankasser, hængekurve eller krukker.


Hvis du ønsker at prøve at dyrke denne pelargonie fra frø, kan du starte processen fra januar til april. Fordel frøene jævnt i fugtig såjord og dæk dem let med jord. Pelargoniefrø spirer optimalt ved en temperatur på 21-25 °C og kan overføres til lidt køligere forhold, omkring 18 °C, efter 4-10 dage.


Specifikationer:


Forspiring: januar - april.
Blomstring: maj - oktober. 
Højde: 35 cm.
Sådybde: 0,3 cm.
Planteafstand: 25 cm.
Rækkeafstand: 25 cm.
Indhold: ca. 10 frø. 
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP14560
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering