Pragtsalvie har en opretstående vækst, der danner tætte buske med mørkegrønne, ovale blade. Hvad der gør denne plante særlig, er de smukke blomsterstande, der består af rørformede blomster i en intens rød farve. Blomsterne står i tætte klaser, og skaber en næsten flammende effekt, hvilket giver det populære navn "St. John's Fire."


Blomstringen begynder typisk i juni, og fortsætter hen til oktober, hvilket sikrer dig farverige blomster helt hen i efteråret. Planten kan nå en højde på 25 cm.


Pragtsalvie trives bedst i fuld sol og veldrænet jord. Den er kendt for at være varmetolerant og tåler forskellige jordtyper. Regelmæssig vanding og lidt beskæring efter blomstringen kan hjælpe med at opretholde en sund vækst og stimulere ny blomsterdannelse.


Du kan forspire frøene fra februar til april, og derefter plante dem ud når frosten er ovre.


Specifikationer:


Forspiring: februar - april.
Såtid: april - maj.
Blomstring: juni - oktober.
Sådybde: 0,3 cm.
Højde: 25 cm.
Planteafstand: 25 cm
Rækkeafstand: 25 cm
Indhold: ca. 0,4 g. frø.
Etårig/Flerårig: Etårig 

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP14690
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering