Salaten Salanova er lidt at en særlig salat, der er en del af en spændende udvikling inden for dyrkning af salater kaldet "one-cut salads.


"One-cut salads" er en smart måde at dyrke og bruge salater på. I stedet for at plukke enkeltblade, dyrkes der salater, som vokser sammen i tætte hoveder med små blade, der ligner rosetter.


Det gode er, at når du vil høste salaten, skal du kun gøre det én gang ved at skære eller plukke hele hovedet. Dette gør det nemmere end at plukke blade en ad gangen. Det er hurtigere og mere praktisk.


Salaten er meget sprød, og kommer med en mild smag. Husk at skylle salaten godt da der nemt kan gemme sig jord i alle lagene.


Sørg for at vande salaten godt også vil den gerne have sollys. Brug evt. et insektnet for at holde insekter og snegle væk fra din salat.


Specifikationer:
Forspiring: februar - marts.
Såtid: marts - august.
Høst: maj - august.
Sådybde: 0,5 cm.
Planteafstand: 30 cm.
Rækkeafstand: 30 cm.
Indhold: ca. 60 frø.
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP12654
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering