Denne smukke stedmoderblomst er en farverig plante med store og iøjnefaldende blomster, der kommer i en unik blå farve. Swiss Giants Blue er ikke kun en fryd for øjet, men den tiltrækker også bier og sommerfugle, som bidrager til biodiversiteten. 

Stedmoderblomsten trives bedst i områder med delvis skygge til fuld sol. Jorden skal være veldrænet og fugtig. Planten er ideel til plantning i blomsterbede, krukker eller hængekurve, hvor dens farve rigtig kan lyse op. 

Stedmoderblomster kan være etårige eller toårige, og det er ret enkelt at dyrke dem. I det første år kan du så frøene fra februar til marts under et glas og plante dem udenfor i april-maj. For det andet år kan du så frøene fra midten af juli til august i et frøbed og plante dem ud i august. Dette vil give dig smukke blomster til det efterfølgende forår.

Blomsterne har en mild og let sød smag, som gør dem velegnede til at pryde salater eller desserter. Du kan også bruge dem til at dekorere kager, drikkevarer eller andre retter, hvor en smule farve og en skøn smag kan give det lille ekstra.

Læs om spiselige blomster.

Specifikationer:

Forspiring: februar - marts.
Såtid: juni - august.
Blomstring: april - juni.
Sådybde: 0,2 cm.
Højde: 25 cm.
Planteafstand: 20 cm.
Rækkeafstand: 20 cm.
Indhold: ca. 0,4 g frø.
Etårig/Flerårig: Toårig.

Værd at vide om produktet

  • Smukke og klare blomster
  • Let at dyrke - høj spireprocent
  • Topklasse kvalitet - siden 1904
Specifikationer
Varenummer: TP15162
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering