Stedmoderblomsten Celestial har en fantastisk himmelblå farve, hvor blomsterne er store og med en gul midte. De himmelblå blomster tiltrækker ens opmærksomhed, og kan derfor med fordel dyrkes i krukker, blomsterbede og ampler.

Stedmoderblomster findes både som etårige og toårige planter, og det er en enkel proces at dyrke dem. I det første år kan du så frøene under et glas mellem februar og marts og plante dem udendørs i april-maj. I det andet år kan du så frøene i et frøbed fra midten af juli til august og plante dem ud i august. På denne måde kan du glæde dig til smukke blomster til det kommende forår.

Stedmoderblomster er faktisk spiselige. Blomsterne af disse smukke planter kan tilføje en lækker og farverig smag til dine retter. Brug dem i salater, eller som dekoration på desserter. 

Læs mere om spiselige blomster.

Specifikationer:

Forspiring: februar - marts.
Såtid: juli - august.
Blomstring: april - juni.
Sådybde: 0,2 cm.
Højde: 25 cm.
Planteafstand: 20 cm.
Rækkeafstand: 20 cm.
Indhold: ca. 0,4 g frø.
Etårig/Flerårig: Toårig.

Værd at vide om produktet

  • Smukke og klare blomster
  • Let at dyrke - høj spireprocent
  • Topklasse kvalitet - siden 1904
Specifikationer
Varenummer: TP15172
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering