Stedmoderblomster er en pragtfuld blomstrende plante, der giver en strålende og varm gul farve. Denne stedmoderblomstsort er kendt for sine store og fyldige blomster, der lige springer en i øjet.

Planten trives bedst i solrige eller delvis skyggefulde områder med veldrænet jord. Planterne kan blive op til 25 cm høje og producerer store blomster,

Stedmoderblomster er tilgængelige som både etårige og toårige planter, og det er let at dyrke dem. I det første år kan du så frøene under et glas mellem februar og marts og plante dem udendørs i april-maj. I det andet år kan du så frøene i et frøbed fra midten af juli til august og plante dem ud i august. Dette giver dig mulighed for at glæde dig til smukke blomster til det kommende forår.

En ekstra fordel ved Coronation Gold stedmoderblomster er at de kan spises. Blomsterne kan bruges til at dekorere salater, desserter eller andre retter, hvilket giver et farverigt twist til madlavningen.

Læs gerne mere om spiselige blomster.

Specifikationer:

Forspiring: februar - marts.
Såtid: juli - august.
Blomstring: april - juni.
Sådybde: 0,2 cm.
Højde: 25 cm.
Planteafstand: 20 cm.
Rækkeafstand: 20 cm.
Indhold: ca. 0,4 g frø.
Etårig/Flerårig: Toårig.

Værd at vide om produktet

  • Smukke og klare blomster
  • Let at dyrke - høj spireprocent
  • Topklasse kvalitet - siden 1904
Specifikationer
Varenummer: TP15175
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering