Tagetes Maximix gør din have super farverig og glad. Blomsterne har mange forskellige farver, fra gul til dyb orange, og de ser virkelig flotte ud. Denne variant af tagetes er en dværg variant, som bliver ca. 25 cm høj.


Tagetes kan lide solen, og behøver ikke så meget pasning. Hvis du vander dem regelmæssigt, og fjerner de visne blomster, kan du få dem til at blomstre fra juni til oktober.


Blomsterne tiltrækker sommerfugle og andre insekter, hvilket gør haven endnu mere levende. Du kan plante dem i blomsterbede, krukker eller langs kanten af dine bede for at få et farverigt udseende.


Alt i alt er Tagetes Maximix en fantastisk blomst, der gør din have fuld af farver og liv. Hvis du gerne vil have en let dyrket og flot blomst i haven, er Maximix et godt valg.


Specifikationer:


Forspiring: marts - april. 
Såtid: april - maj.
Blomstring: juni - oktober.
Højde: 25 cm. 
Sådybde: 0,5 cm.
Planteafstand: 25 cm.
Rækkeafstand: 25 cm.
Indhold: ca. 0,5 g frø.
Etårig/Flerårig: Etårig.

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP14750
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering