HORTUS glashavehegn inkl. monteringsbeslag - røgfarvet HORTUS glashegn er et smukt og tidsløst hegn, som skærmer for vinden og samtidig får du en rumfølelse i din have. Hegnet kan monteres på linje, i L- eller U-form og er nemt at montere.

Glasset har en tykkelse på 6 mm, er hærdet, og hvert element leveres inkl. 4 stk. stålbeslag klar til montering på træstolper. De medfølgende stolper er grundmalet sorte samt imprægneret til jordkontakt. Hegnet får en flot afslutning med en Kokille Pyra 78 sortmalet alutop. 

Pakkens indhold:
3 stk. glashegn af 100x100 cm


inkl. 4 stk. monteringsbeslag pr. fag samt skruer. 4 stk.


grundmalet stolper af 7x7 cm 150 cm 4 stk.


Kokille alu stolpehat Pyra 78 sortmalet 5x8x8 cm


Samlet længdemål på 3 fag i linjeform med 4 stolper er 338,8 cm.


Såfremt du ikke ønsker at nedgrave stolperne kan du tilkøbe en HORTUS sortmalet aluminiumsfod. Fodens bredde rækker 3,5 cm udover stolpens mål som skal ligges til i hver ende af det samlede mål.


 

Specifikationer
Varenummer: NSH116-054
Mærke: Hortus
Farve: Røgfarvet

Om Hortus

Hortus er producent af produkter til haven. Hortus betyder nemlig "have" på latin, hvilket passer perfekt til deres ønske om at lave design og kvalitetsprodukter til netop haven. Hortus sortiment består blandt andet af hegn i forskellige materialer, såsom træ, komposit, glas og metal og elektriske terrasevarmere i forskellige kvaliteter til terassen, loft og væg. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering