HORTUS terrassevarmer, er en under bord-model til placering under dit havebord, der giver en god varme nedefra, så I kan nyde en dejlig sommeraften på terrassen uden at fryse om benene.

Modellen spreder varmen 360 grader rundt, og har en kortbølge infrarød low glare teknologi, der sikre at alle omkring bordet får en del af varmen.

Det er nemt at bruge terrassevarmeren, den skal blot tilsluttes strøm via stikkontakt, hvor du kan tænde og slukke på knappen på siden. Du kan let flytte rundt på modellen,  vis du ønsker at placere den et andet sted.

Varmeren er produceret i høj kvalitet, hvor bund og top på varmeren er i pulverlakeret stål og det sorte rør i aluminium.

Der er indbygget væltesikring, der betyder, at strømmen afbrydes i tilfælde af, at terrassevarmeren skulle vælte. Strømmen genetableres i det øjeblik terrassevarmeren rejses op igen.

Ønsker du at tilkøbe et overtræk til terrassevarmeren kan dette gøres her på siden.

Specifikationer:
Type : Under bord model Rørtype: Halogen ultra low glare
Materialer : aluminium og pulverlakeret stål
Effekt : 1200W Energiudnyttelse: 92% Lysreduktion: 92%
Opstartstid : 2 sek.
Rækkevidde : 4-5 m2 Højde : 65 cm Ø21 cm
IP-klasse : IP55
Godkendelser : CE, LVD & EMC. 

Specifikationer
Varenummer: NSH211-402
Mærke: Hortus
Farve: Sort

Om Hortus

Hortus er producent af produkter til haven. Hortus betyder nemlig "have" på latin, hvilket passer perfekt til deres ønske om at lave design og kvalitetsprodukter til netop haven. Hortus sortiment består blandt andet af hegn i forskellige materialer, såsom træ, komposit, glas og metal og elektriske terrasevarmere i forskellige kvaliteter til terassen, loft og væg. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering