Kraftig hundegård - lille model. Denne hundegård er lavet af galvaniseret stål, hvilket giver den en solid og holdbar konstruktion, der kræver minimal vedligeholdelse. Hundegården består af 5 sidemoduler og 1 lågemodul, som let samles ved hjælp af de medfølgende bolte og møtrikker.

Alle elementer i hundegården er udstyret med en fodplade, der giver mulighed for fastgørelse til et fast underlag, hvilket giver ekstra stabilitet (skruer medfølger ikke). Dette er en praktisk og bekvem funktion for at sikre, at hundegården forbliver på plads og giver din hund en sikker og komfortabel "gård i det fri".

Med dimensioner på H: 180 x B: 240 x D: 120 cm tilbyder denne lille model af Hortus hundegård en nem, pålidelig og vedligeholdelsesfri løsning til at opfylde din hunds behov for et rummeligt og sikkert udendørsområde.

Værd at vide om produktet

  • Udført i kraftig galvaniseret stål
  • Vedligeholdelsesfri
  • Inkl. bolte og møtrikker
Specifikationer
Varenummer: NSH106-361
Mærke: Hortus
Farve: Grå

Om Hortus

Hortus er producent af produkter til haven. Hortus betyder nemlig "have" på latin, hvilket passer perfekt til deres ønske om at lave design og kvalitetsprodukter til netop haven. Hortus sortiment består blandt andet af hegn i forskellige materialer, såsom træ, komposit, glas og metal og elektriske terrasevarmere i forskellige kvaliteter til terassen, loft og væg. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering