Hvidkløver er en flerårig plante, der tilhører ærtefamilien. Den er kendt for sine karakteristiske hvide blomsterhoveder og trekoblede blade. 

Planten trives forskellige steder som græsmarker, enge, skovkanter og vejsider. Den er god til at vokse i alle slags jord og vejrforhold, hvilket gør den nem at dyrke.

Hvidkløver har en evne til kvælstoffiksering. Den arbejder sammen med bakterier i sine rødder for at omdanne luftens kvælstof til noget, som planten og andre planter kan bruge som næring. Det gør hvidkløver til en fantastisk hjælper for jorden, fordi den kan gøre den mere nærende og hjælpe andre planter med at vokse bedre.

Du kan også bruge hvidkløver som dyrefoder. Planten har masser af protein og andre vigtige ting, som gør dyrene sunde. Hvidkløver trives bedst i områder med fuld sol eller let skygge. Planten kan sprede sig via frø og underjordiske udløbere, det gør den til en selvspredende plante.

Læs mere om grøngødning.

Specifikationer:

Såtid: marts - september.
Blomstring: maj - september.
Sådybde: 1-2 cm.
Højde: 30 cm.
Etårig/Flerårig: Flerårig.

Værd at vide om produktet

  • Effektiv grøngødningsplante
  • Hindrer udvaskning af kvælstof
  • Stimulerer mikroorganismer
  • Kræver minimal pleje
Specifikationer
Varenummer: BB616882
Mærke: Kiepenkerl
Blomstringstid: Maj, Juni, Juli, August, September
Egenskaber: Grøngødning
Højde: 20-40 cm
Levetid: Flerårig
Mængde: 60 g
Rækker til: 30 m2
Såtid: Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September

Om Kiepenkerl

Tyske Kiepenkerl producerer flotte og populære blomsterblandinger til haven, grøftekanten, marken eller engen. Blomsterblandinger der giver biodiversitet og tiltrækker bier, insekter og andre dyr i haven. Blandingerne fås i mange forskellige varianter, er smukke at se på og er perfekt afstemt til det nordiske klima.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering