Hydroponisk plantenæring er specialtilpasset til hydroponisk dyrkning, hvilket betyder at næringen er lavet til at dyrke sammen med vand. 

Næringsdunken kommer i en 250 ml dunk, hvor næringen er blevet nøje testet og analyseret så jorden kan få tilføjet den perfekte næring for optimal vækst. 
Næringen er altafgørende for om du får succes med din hydroponiske dyrkning, da specialnæringen tilføjer makro- og mikronæringsstoffer, som dine planter skal bruge ved en hydroponisk dyrkning, hvilket giver det bedste resultat .

Ved anvendelse af næringsdunken anbefales det at du først dosér 2 ml næring pr. liter vand, som gør at du kan være sikker på, at din dyrkning får den rette mængde næring. Dette kan kontrolleres ved hjælp af målangivelsen i låget, der gør doseringen korrekt og nem.

Værd at vide om produktet

  • Med praktisk skala i låget
  • Rækker til flere dyrkningsomgange
Specifikationer
Varenummer: NG6765
Mærke: Nelson Garden

Om Nelson Garden

Nelson Garden er et populært svensk brand startet i 1933 med repræsentation i hele Norden. Firmaet tilbyder en lang række spændende produkter, der gør det nemt at dyrke og dække haven. Nelson Gardens produkter er både prisvenlige og særdeles effektive! De forbedrer dyrkningsklimaet, giver skygge til spirende planter og ikke mindst holder de skadedyr væk fra dine afgrøder.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

21. oktober 2022 09.30

Bedømt af Sabrina

Tilfreds

Tilfreds med købet

Fragt og levering