Her er huset til Mariehønen Evigglad, som man meget gerne vil have boende i sin have.


Mariehøns er nyttedyr, som er meget glade for at spise bladlus. En voksen mariehøne kan spise over 100 bladlus om dagen.


Dette naturlige og smukke hus er lavet af naturtræ, og her kan mariehønsene søge ly for andre beboere og rovdyr.


Mariehønsene overvintrer i klynger, så det er godt at lægge lidt blade, kviste og kogler ind huset, så de har lidt at putte sig i. Huset kan åbnes i den ene side.


På forsiden af husets er der en flot dekoration af en mariehøne, så ved du hvem der bor der. Vi skal værne om vores nyttedyr, som i disse år har det meget svært.


Læs mere om insekthoteller

Specifikationer
Varenummer: GLWA37
Mærke: Gardenlife

Om Gardenlife

Gardenlife er produkter til haveglæde og blev etableret i 2001. Gardenlife har et stort udvalg af produkter til haven og er hurtigt blevet førstevalg blandt danskere, der ønsker at sætte præg på haven med de mange spændende produkter. Med Gardenlife's store udvalg finder du helt sikkert det rigtige for dig.


5 af 5 bedømmelser

(3 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

21. april 2021 07.18

Bedømt af Winnie Marcussen

Hurtig levering

Fint produkt sim svarede til billedet og mine forventninger. Glæder mig til at mariehønsene vil bruge deres nye boli. Hurtig og fin levering.

6. maj 2022 15.55

Bedømt af Jan Kastaniegaard

Mariehønehotellet

God kvalitet og pris og hurtig levering. Rigtig god beskrivelse og tips til placering af hotellet. Vil varmt anbefale Haveglad.dk til andre, der vil hjælpe vores insekter og lettere kan nyde synet af Mariehønen,I deres egen have.

21. september 2022 09.51

Bedømt af Nancy Pedersen

Mariehønehotellet

Har købt 2 fine huse. Glæder mig til at se liv i boet.

Fragt og levering