Istor slibeværktøjet er et værktøj der er lavet til at kunne slibe eksempelvis køkkenknive, sakse, økser og naturligvis Felcos mange beskæresakse. 

Hvis dit beskæringsværktøj er blevet sløvt, så er denne schweiziske slibeværktøj det rigtige til opgaven. Knivsliberen er let og kompakt - nemt at bruge og have med sig rundt.

Knive og sakse skal slibes for bedst mulige resultat, ligemeget om man gør det 1 gang om året eller 1 gang om ugen. Slibeværktøjet kan tåle at blive brugt hyppigt eller et par gange om året, det er helt op til eget ønske.   

Sliberen er skånsom for klingen og danner ikke grater på skæret.

Slibeværktøjet er det perfekte produktet til dig der er nybegynder, da den er let, super effektiv imens den er til en fornuftig pris!

Anvendelsesmetode:
Bruges ved at trække langs begge sider af ægget. Dermed skal man have sliberen i en vinkel på ca. 30 til 50 grader, så den kommer kant til kant med værktøjet. Det anbefales kun at slibe dit værktøj på den slebne side. Dette demonstreres også bag på æsken med billeder. 

Læs også: Beskæresaks

Værd at vide om produktet

  • Let og sikker i brug 
  • Ekstrem holdbar 
  • Skånsom for klingen 
  • Danner ikke grater på skæret
Specifikationer
Varenummer: SN06390
Mærke: Felco

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering