Jordbærmuld til økologisk dyrkning fra GreenBio er muldprodukt til dyrkning af jordbær, der giver de optimale betingelser for søde, saftige og smagfulde bær. Mulden er en specialblanding bestående af naturgødning, kompost, bakkesand og muldjord. Du kan vælge at plante direkte i GreenBio jordbærmuld til økologisk dyrkning, eller benytte den som jordforbedring ved at blande mulden sammen med dit nuværende jord.


Dyrkning
Vi anbefaler at plante jordbær på et sted med meget sol, da det giver flest og bedst bær. Plant jordbær i jordbærmulden til økologisk dyrkning med omkring 40 cm mellem planterne og omkring 60 cm mellem rækkerne. Da jordbær oprindeligt vokser i skove, bør du sørge for at planterne altid har rigeligt med vand for at efterligne den fugtige jord, der findes i skoven.


Greenbio Jordbærmuld til økologisk dyrkning leveres i en praktisk Bigbag, så du undgår unødigt svineri og spild i indkørsel, på fortove og gangarealer.


Vi sørger for alt det tunge besvær og levering lige til haven. Prisen er inklusive alt - også leveringen.


GreenBio produkter = 100% naturligt og 100% dansk.

Værd at vide om produktet

  • Til økologisk dyrkning
  • 100% spagnumfri 
  • Organisk naturgødet 
  • Sund struktur der kan holde på vand og næring 
  • Færdigblandet og klar til brug 
Specifikationer
Varenummer: 4305039
Mærke: GreenBio
Rumfang: 1000 liter

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering