Jungle Gym Club er det ideelle grundlæggende sæt til udendørs sociale aktiviteter og repræsenterer et ægte klubhus med et charmerende trætag og en sandkasse i jordhøjde. Dette legehus skaber rammerne for utallige eventyr. Adgangen til klubhuset sker via den fastmonterede stige, der fører op til en ståhøjde på over 160 cm, hvilket gør legehuset perfekt til mindre haver.


Ved bunden af legetårnet findes en skyggefuld sandkasse, hvor der kan laves de største og flotteste sandslotte. Denne version er ikke trykimprægneret, men leveres i stedet malet i en elegant sort farve. Træet er omhyggeligt tørret, inden det males med træbeskyttelse, der grundmales med vandig træbeskyttelse.


Produktet inkluderer en praktisk 3-trins stige, jordankre, bore/skruer, beslag, skruebeskyttere, håndgreb, stjernekikkert, rat, Jungle Gym flag, hovedbeskytter, en grøn 220 cm rutsjebane og en sandkasse.


Legetårnet er konstrueret af fyrretræ, der er grundmalet i en sort farve, der harmonerer smukt med enhver have.


Sættet leveres i komplet saml-selv-pakke i færdigsavede trælængder. Det er tungt og leveres derfor på din adresse med fragtbil.


Specifikationer:


Legetårnets mål Areal ekskl. sikkerhedsareal: B:303 x D:166 x H: 302 cm
Areal inkl. sikkerhedsareal: Der skal være et sikkerhedsareal på minimum 200 cm. til alle sider.
Stolper: 68 x 68 mm Reglar: 34 x 58 mm Brædder: 16 x 95 mm

Specifikationer
Varenummer: NSH806-284
Mærke: Jungle Gym
Farve: Sort

Om Jungle Gym

Jungle Gym er en hollandsk virksomhed der igennem 20 år har specialiseret sig i, at lave legetårne og legehuse til børn. Jungle Gym's legetårne og legehuse i træ er det ultimative inden for udendørs legeredskaber og er en uudtømmelig kilde til fysisk og mental stimulering af de mindste.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering