Jungle Gym Club legetårnet med et autentisk trætag og et inkluderet gyngemodul med to gynger, der kan give mange børn den karakteristiske mavekilden. Dette legetårn åbner op for en verden af sjove muligheder for børn, der elsker at lege og gynge i timevis.

Opstarten til eventyret begynder ved klatrestigen, der fører op til tårnet. Fra platformen i tårnet kan hele legeområdet overskues, og de næste legesyge planer kan udtænkes. Nederst i legetårnet gemmer sig en sandkasse, der giver en skyggefuld oase til at bygge imponerende sandslotte.

Med det medfølgende gyngemodul, der inkluderer to gynger, bliver dette legetårn til en munter legeplads, hvor søskende kan gynge sammen eller hænge ud med deres bedste venner. Det inkluderer også en 3-trins stige, jordankre, bor/skruer, beslag, skruebeskyttere, håndgreb, stjernekikkert, rat, Jungle Gym flag, hovedbeskytter og en sandkasse.

Hvis de små eventyrlystne sjæle ønsker endnu mere sjov, er der mulighed for at tilkøbe en rutsjebane på 220 cm. Rutsjebanen fås i flere farver og sælges separat.

Legetårnet er konstrueret af trykimprægneret træ og er omhyggeligt testet og overvåget for at sikre høj kvalitet og sikkerhed (i overensstemmelse med EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9) og er CE-godkendt. Produktet leveres som en komplet "saml-selv"-pakke med præskårne trælængder. På grund af vægten leveres det direkte til din adresse med en fragtbil.

Dimensioner for legetårnet:  • Areal ekskl. sikkerhedszone for legetårnet: B: 303 x D: 166 x H: 302 cm
  • Areal ekskl. sikkerhedszone for gyngemodulet: B: 220 x D: 235 x H: 215 cm
  • Samlet areal ekskl. sikkerhedszone: B: 505 x D: 235 x H: 302 cm
  • Areal inkl. sikkerhedszone: Der skal være et minimum sikkerhedsareal på 200 cm på alle sider.
  • Stolper: 68 x 68 + 88 x 88 mm
  • Reglar: 34 x 58 mm
  • Brædder: 16 x 95 mm
Specifikationer
Varenummer: NSH804-284SB
Mærke: Jungle Gym
Farve: Natur

Om Jungle Gym

Jungle Gym er en hollandsk virksomhed der igennem 20 år har specialiseret sig i, at lave legetårne og legehuse til børn. Jungle Gym's legetårne og legehuse i træ er det ultimative inden for udendørs legeredskaber og er en uudtømmelig kilde til fysisk og mental stimulering af de mindste.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering