Kattegræs sørger for en sund og energisk kat.

Kattegræs hjælper mod tarmproblemer i kattens mave, som kan opstå når din kat renser sig selv og automatisk kommer til at sluge en masse hår. Hårerne kan samle sig inde i maven på din kat og kan forårsage tarmproblemer.

Ved selv at dyrke og fodre din kat med naturgræs, kan det være med til at sikre, at din kat forbliver sund og rask.


Græsset vil allerede være klar til brug efter ca. 7 dages tid, ved korrekt anvendelse.


I pakken modtager du en sort bakke med jord og en pose med frø, så du kan dyrke det i vindueskarmen. Plastikæsken i den klare farve, som produktet også kommer i, fungerer som et drivhus.


Fremgangsmåde:
Placer frøene i jorden så de er dækket til. Hæld derefter lunkent vand i den sorte plastik bakke, så frøene kan blive vandet. Frøene skal vandes et par gange om ugen for optimal vækst. Dog vær opmærksom på at frøene ikke har godt af at blive overvandet, da det kan ødelægge frø og jord.


Når frøene er begyndt at spire, så skal den klare plastik eller det såkaldte drivhus fjernes så det kan få luft og græsset kan vokse sig til fuld størrelse, hvor din kat vil få masser af glæde af det naturlige græs.

Specifikationer
Varenummer: TP094700
Mærke: Buzzy

Om Buzzy

Hollandske Buzzy© er synonymt med frø og haveprodukter, og er kvalitet du kan stole på - år efter år. Med Buzzy's innovative frøløsninger er du sikret gennemtestede produkter med en garanteret høj spireprocent. Ud over frø tilbyder Buzzy også dyrkningssæt og en palette af havetilbehør.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

18. juli 2023 10.58

Bedømt af Lone

Fint produkt

Fint og nemt produkt......katten gad bare ikke at spise det

Fragt og levering