Økologisk Komuld fra Farmergødning er klar til at plante i og fremstillet af 100% økologiske komposterede planter. Mulden har en god struktur, der er nem at så og plante i og kan benyttes til mange formål i både haven, køkkenhaven og drivhuset.

Komuld er alsidigt og velegnet til blandt andet agurker, gulerødder, radiser, kartofler, salat, spinat, peberfrugter, tomater og krydderurter. Når først bedet er anlagt skal du kun gøde en gang om året. 

Med Farmergødning Komuld planter du blot direkte i mulden eller blander det i din eksisterende jord. Mulden kan også bruges til større kummer, kar, højbede m.m. Vi anbefaler at gøde med Farmergødnings økologiske hønsegødning enten i form af piller eller som granulat.

Økologisk Komuld leveres i praktisk bigbag der kan genbruges til andre formål. Prisen er inklusiv alt - også levering.

Værd at vide om produktet

  • Statskontrolleret økologisk 
  • 100% sphagnumfri 
  • God struktur der holder på næring og vand
  • Organisk gødet 
  • Færdigblandet og klar til brug 
Specifikationer
Varenummer: FG1005-051
Mærke: Farmergødning
Rumfang: 1000 liter, 1800 liter
Variant: Bigbag 1000 liter - fragtfrit, Bigbag 1800 liter - fragtfrit

Om Farmergødning

Farmergødning leverer dansk økologi til din have. Det er 100% økologiske produkter fra Vesthimmerland. Som nogle af de få i Danmark opfylder Farmergødnings jord- og muldprodukter kravene til at kunne kalde sig statskontrolleret økologisk. Vi har et stort udvalg af økologisk gødning, jord og muld fra Farmergødning til dine blomster og afgrøder. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering