Løvemund “Antirrhinum Majus Tetraploid” giver høje og velduftende blomster i et væld af smukke farver. Denne sort med imponerende store blomster trives rigtigt godt i blomsterbede og er samtidig et godt valg som snitblomst. Den ca. 70 cm høje Tetraploide Løvemund giver i den sene sommer masser af ranke blomster i forskellige farver. Fra gule og røde til hvide og mørklilla.


Når hovedstænglen beskæres tidligt, vil det fremme væksten og blomstringen af de sidevoksende stængler. Bruges blomsterne til snitblomster vil det yderligere forøge antallet af blomster, som planterne producerer. Løvemuld trives bedst på steder med fuld sol til let skygge og i jord med god dræning.


Du kan med forspire Løvemund fra marts til april i drivhuset eller indendørs i ca. 5-6 uger før du vil at udplante den. Løvemund er ret hårdfør og tåler samtidigt frost, så det giver dig mulighed for at komme i gang, selv når temperaturen stadig er lav. I milde vintre kan løvemund fra tid til anden overvintre og planten vil sætte nye skud i foråret. Spiringstid er 7-15 dage.


Specifikationer:Såtid: Forspires marts - april

Blomst/Høst: Juni - oktober

Sådybde: Oven på jorden
Planteafstand: 25 cm mellem frø

Rækkeafstand: 25 cm mellem rækker

Indhold: 0,5 g. frø

Etårig/Flerårig: Etårig

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP14046
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering