Ønsker du en flot ensartet og hvidskuret udseende på dine trægulve, er Hvid Universal Lud lige det du mangler.

Hvid Universal Lud  anvendes til ludbehandling af nåletræsgulve, løvtræsgulve og andre lyse træoverflader, hvor man tydeligt kan se træets struktur, dog kan den ikke anvendes på lakerede overflader.

Med behandling af Hvid Universal Lud  minimerer du træets naturlige gulning, og får et flot lyst trægulv i mange år fremad.

Lud uden skadelige stoffer 

Hvid Universal Lud  er miljøvenligt og udviklet uden brug af det skadelige stof Bosyre/Borax. Stoffet er på listen over uønskede stoffer. Denne universale lud er udviklet, da mange - især børn er følsomme overfor de skadelige virkninger, som er forbundet med borater. Børn elsker at lege på gulvet, derfor giver det god mening, at de ikke udsættes for stoffet.

Sådan gør du

Almindelig behandling: Gulvet/overflade der skal behandles skal være rent og fri for rester af gammel lak og maling. Efterlad ikke synligt lud hvid på trægulve efter behandlingen, da det kan få træet til at rejse sig. Lud Hvid Universal anvendes ufortyndet.

Grundbehandling: Hvid Universal Lud  påføres med pensel eller rulle i et jævnt lag i træets længderetning evt. overlapning udjævnes, mens træet stadig er vådt. Slib når træet er tørt for at fjerne fiberrejsning og overskydende farve. Ønskes et mere hvidt udseende kan behandlingen gentages, når træet er tørt. Lud Hvid Universal anvendes ufortyndet. 

Indhold

Sæbe <5%

Opbevares utilgængelig for børn. Bemærk: Farvetonen kan variere afhængig af træsort og alder på træet inden behandling.

Værd at vide om produktet

  • Flotte hvide trægulve
  • Minimerer træets naturlige gulning
  • Uden Bosyre/Borax
  • Dansk kvalitet siden 1935
Specifikationer
Varenummer: BJ6155-2,5
Mærke: Bollerup Jensen
Størrelse: 2,5 L

Om Bollerup Jensen

Miljøvenlige pleje- og rengøringsprodukter. Bollerup Jensen har siden 1935 udviklet og fremstillet miljøvenlige produkter indenfor pleje- og rengøring. Alle produkterne er produceret af naturlige råvarer og i mange tilfælde Svanemærkede, og som emballage benyttes flasker, fremstillet af kasserede fiskenet og dunke lavet af genbrugsplast. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering