Stablet brænde - Eg
denne palle består af ca. 1,8 rummeter tætpakket håndstablet egebrænde, som er savet og kløvet i en passende længde på ca. 25 cm.
Brændet leveres i engangs-brændetårn af træ, som også kan brændes, når indholdet er brændt. Brændetårnet, som er inkluderet i prisen, måler ca. 85x120x210 cm.


Da brændet ikke er ovntørret kan det indeholde noget fugt/saft i efterårs- og vintermånederne. Dette brænde bør ligge og slut tørre før det kan anvendes.


Brænd kun tørt træ, da det giver den mest optimale forbrænding.


Opbevaring :
Brændet lagres bedst under halvtag.
Opbevarer man brændet udendørs, anbefaler vi at man tildækker top-overfladen med en presenning, så det ikke regner direkte ned i pallen.Siderne må ikke tildækkes, da brændet kræver luft for at det tørrer.
Brænde der opbevares udendørs, optager vand fra luften i efterårs- og vintermånederne, man bør derfor tage noget brænde med indendørs før brug, så vandindholdet bringes ned på de anbefalede 18 %.


Prisen er inklusive alt - også leveringen !

Værd at vide om produktet

  • Meget brændværdi for pengene
  • Prisen er inklusive levering til din adresse
Specifikationer
Varenummer: 1001030
Mærke: BMB
Længde: ca. 25-28 cm
Rumfang: 1,8 m3

Om BMB

Danske BMB leverer en bred palette af praktiske haveprodukter. Nøgleord er kvalitet og værdi for pengene - din garanti for de bedste produkter på markedet. BMB tilbyder blandt andet fiber- og ukrudtsduge, højbede, sphagnum, brændeprodukter og meget andet. 

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

2. marts 2017 18.14

Bedømt af Hanne Holm-Hansen

fint og lang brændetid

perfekt

Fragt og levering