Majroer trives bedst i et fugtigt og lidt køligt miljø, og de smager allerbedst, når du dyrker dem om foråret eller sent på efteråret.


Du kan bruge majroer på flere måder i køkkenet. Du kan med fordel bruge majroer i salater, der giver et godt bid til wokretter og kan endda laves om til en lækker puré.


Når det er tid til at høste, er timingen vigtig. Om foråret er de bedst, når de når en størrelse på 4-10 cm, så de ikke bliver for skarpe i smagen. Om efteråret skal du vente, indtil de er omkring 10 cm, for at få den bedste smag og tekstur. Hvis du vil bruge dem i salater, så pluk dem, når de er omkring 5-7 cm i størrelse.


Du kan selv være med til at tilpasse høsttidspunktet for at få præcis den smag og tekstur, du ønsker, når du dyrker dine egne majroer.


Dyrk dem frilands fra marts til august og høst så de flotte majroer fra maj til oktober af. 


Specifikationer:
Såtid: marts-august
Høst: maj-oktober 
Sådybde: 1 cm 
Planteafstand: 30 cm
Rækkeafstand: 10 cm
Indhold: ca. 10 g. frø.
Etårig/Flerårig: Etårig 

Værd at vide om produktet

  • Høj spireprocent
  • Kvalitet siden 1904
  • Et kæmpe udvalg af frø
Specifikationer
Varenummer: TP12590
Mærke: Horti Tops

Om Horti Tops

Er du på jagt efter frø til blomsterbedet, højbedet eller køkkenhaven? Så er Horti-Tops vejen frem. Med over 700 forskellige typer grøntsags-, urte-, og blomsterfrø, finder du helt sikkert det du søger. Horti Tops har siden 1904 leveret spiredygtige frø til både professionelle gartnere og haveejere.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering