Mejseboldene kommer i en pakke med 15 stk. og er fremstillet af korn, solsikkefrø, fedtstoffer og nogle små olieholdige frø, som alt sammen er godt for fuglene. 

Mejseboldene kommer uden net, hvilket er godt for miljøet samtidigt med at det også er godt for fuglene, da de ikke har mulighed for at spise plastikken, så de kan forblive sunde og raske. 

Vinteren kan være hård for specielt fuglene og derfor kan man give fuglene en hjælpende hånd ved, at fodre fuglene med bl.a. mejsebolde, da det om vinteren kan være svært for fuglene at finde føde.


Mejseboldene vil passe godt sammen med en foderautomat til netop mejsebolde, så fuglene nemt kan tilgå og spise boldene, hvor de ikke vil have mulighed for at stikke af med foderet på en gang. 

Det perfekte produkt til dig der ønsker at have sunde og raske fugle i din have.

Specifikationer
Varenummer: TP889173
Mærke: Buzzy

Om Buzzy

Hollandske Buzzy© er synonymt med frø og haveprodukter, og er kvalitet du kan stole på - år efter år. Med Buzzy's innovative frøløsninger er du sikret gennemtestede produkter med en garanteret høj spireprocent. Ud over frø tilbyder Buzzy også dyrkningssæt og en palette af havetilbehør.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering