Det er en spændende oplevelse at udforske med en metaldetektor. Du kan støde på historiske eller værdifulde genstande, der har været skjult under jorden. Det kan være alt fra mønter og smykker til ædelmetaller, der gemmer sig og venter på at blive opdaget.

Funktioner:
Tre driftstilstande: ALL METAL, DISC, PINPOINT ALL METAL: Giver dig mulighed for at søge efter alle slags metaller med automatisk jordbalance og høj følsomhed. Det er den bedste / letteste driftstilstand. DISC: Ignorerer junk metal, såsom søm og kapsler m.m. og detekter i stedet lidt mere interessante / værdifulde genstande. PINPOINT: Angiver den nøjagtige placering af det registrerede mål.

Øvrige funktioner:
Lydstyrke: Juster lydstyrken for højttaler og hovedtelefon. Hovedtelefonstik: (3,5 mm): Giver dig mulighed for at tilslutte hovedtelefoner (medfølger ikke) og derved søge uden generende støj. Mål indikator: Viseren svinger til højre, hvis der registreres metal. Vandtæt søgekrans: Du kan søge efter metalgenstande på lavt vand. Bemærk: Søgekransen er vandtæt, dette gælder dog ikke kontrolpanelet. Justerbar skaft: Giver dig mulighed for at tilpasse detektorens længde, så den er behagelig at anvende. Strøm: Kræver to stk. 9V alkaliske batterier (medfølger ikke). Maxdybde: 18 cm. Detektoren er nem at samle og kræver ikke specialværktøj.

Værd at vide om produktet

  • Sjov leg for børn og barnlige sjæle
  • Flere funktioner
  • Vandtæt søgekrans
Specifikationer
Varenummer: NSH890-049
Mærke: Nordic Play
Farve: Guld

Om Nordic Play

Nordic Play Active sætter fokus på at kombinere læringsproces, styrkelse af motorikken, legeværdi, kvalitet og underholdning i et produkt. Egnet til børn i alderen 0-12 år. Alle produkter er selvfølgelig CE mærkede og godkendt iht. EN71. Endvidere er størstedelen af produkterne i træ produceret af FSC®certificeret træ. Et sikkert valg af udendørs leg til dit barn. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering