Mini drivhuset med spiselige blomster, giver dig mulighed for at kunne dyrke dine egne spiselige blomster på altanen eller i vindueskarmen. Perfekt til både voksne og børn!

Drivhuset kommer med 6 gule såpotter, jord og frø. Selve plastik emballagen fungerer som selve drivhuset.

Blomsterne består af morgenfrue, kornblomst og tallerkensmækker. Med drivhuset får du ved blomstring smukke blomster i vindueskarmen, som du endda kan spise og pynte, kager og salater med. 

Minidrivhuset med spiselige blomster er perfekt til det nye familie projekt. De spiselige blomster er klar efter ca. 4 uger. 

Fremgangsmåde:
Fordel jordtabletten i de 6 potter, og tilsæt 125 ml lunkent vand, som også skal fordeles i alle 6 potter. Jordtabletten vil ca. efter 5 minutters tid være opløst og klar til at frøene kan fordeles imellem potterne.

Potterne skal herefter være i plastik-drivhuset, og have sollys. Når de bliver 4-5 cm høje kan du omplante dem i nogle større krukker udendørs.

Læs også: spiselige blomster 

Værd at vide om produktet

  • Dyrk dine egne spiselige blomster
  • Alt hvad du skal bruge til dyrkning
  • Blomster klar på 4 uger

Specifikationer
Varenummer: TP094440
Mærke: Buzzy

Om Buzzy

Hollandske Buzzy© er synonymt med frø og haveprodukter, og er kvalitet du kan stole på - år efter år. Med Buzzy's innovative frøløsninger er du sikret gennemtestede produkter med en garanteret høj spireprocent. Ud over frø tilbyder Buzzy også dyrkningssæt og en palette af havetilbehør.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering