Biblanding af udvalgte planter og urter, der er specielt velegnede til at tiltrække bier. Med biblandingen kan du skabe et paradis for bier, sommerfugle og andre nyttige insekter. Planterne og urterne i denne blanding giver store mængder nektar, pollen og frø igennem hele sommeren - til gavn for både bierne og dig. For desto flere bier og sommerfugle som er i haven, desto flere frugter og bær giver dine træer og buske.


Sammensætning: 
40% boghvede (2 typer)
20% oliehør
10% honningurt
8% kællingetand
8% hvidkløver
8% blodkløver
3% cikorie
3% kommen


Fremgangsmåde:
Før såning skal jorden forberedes grundigt. Det er vigtigt, at jorden er løs, så frøene kan etablere sig og spire. Blandingen sås bedst med håndkraft, og det er en god ide at så i mindre felter ad gangen. Så af to omgange hvor anden gang er vinkelret på første såning. Afslut med at rive let eller giv jorden en tur med en gittertromle.


Blandingen skal ikke gødes


Såtidspunkt:
1 april til midt maj
Indholdet rækker til: 125 kvm

Læs også: blomster til bier og sommerfugle

Specifikationer
Varenummer: DSV409808
Mærke: NatureGrass

Om NatureGrass

NatureGrass er en del af DSV Frø, som er en af Europas førende specialister inden for forædling og produktion af græsser. DSV Frø har forædlet, produceret og solgt kvalitetsfrø i Danmark siden 1920, og er specialister i produktion af græs- og kløverfrø samt udvikling af frøblandinger til det danske marked. Sortimentet omfatter frøblandinger, plænegræs, efterafgrøder, frø til vildtpleje samt blomsterblandinger som føde til insekter. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering