Blåhat er kendt fra vejkanter og enge, hvor de høje stauder ofte står og svajer med masser af insekter flyvende omkring sig.

Blåhat (Knautia Arvensis) er hårdfør og let at dyrke. Den er kendt som en fantastisk bi- og insektvenlig flerårig staude, der også lokker sommerfugle til. Blåhatten trives bedst på lysåbne steder med veldrænet, tør og næringsfattig jord.


Vil du gøre noget godt for bier, insekter og sommerfugle er blåhatten et must. Den har kurvagtige, og blå-violette blomster, der sidder på 35-80 cm høje stilke. Der er tale om en meget populær hjemmehørende art, der blandt andet er kendt fra DR udsendelsen ”Giv os naturen tilbage”. 


Blåhatten trives i områder med fuld sol eller let skygge. Der kan opnås øget blomstring ved at fjerne visne de blomster. 

Fremgangsmåde:
Kan bruges alene eller sammen med en blomsterblanding
Anvendes blåhat alene anbefales udsåning sammen med sand eller majsgranulat


Indhold:
50 gram svarer til ca. 12.200 blåhat frø. 

Specifikationer
Varenummer: DSV339967
Mærke: NatureGrass

Om NatureGrass

NatureGrass er en del af DSV Frø, som er en af Europas førende specialister inden for forædling og produktion af græsser. DSV Frø har forædlet, produceret og solgt kvalitetsfrø i Danmark siden 1920, og er specialister i produktion af græs- og kløverfrø samt udvikling af frøblandinger til det danske marked. Sortimentet omfatter frøblandinger, plænegræs, efterafgrøder, frø til vildtpleje samt blomsterblandinger som føde til insekter. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering