NatureGrass Blomster-blanding giver et skønt eldorado for sommerfugle og bier. Denne blanding af forskellige blomster og urter giver et mylder af smukke farver og dufte i haven, og gør den samtidigt til et sandt slaraffenland for sommerfugle, bier og nyttige insekter. Med en blomster-blanding i haven kan du både få smukke blomster at kigge på og samtidigt gøre noget godt for biodiversiteten. Det er rent win-win!


Fremgangsmåde:
Før du sår blomster-blandingen, skal du forberede jorden grundigt. Det er nemlig vigtigt, at jorden er løs, så frøene i blandingen kan spire.
• Du kan med fordel blande frøene med ovntørret sand – det giver en bedre fordeling af frøene.
• Blomster-blandingen sås bedst med håndkraft.
• Så af 2 omgange. Anden gang skal være vinkelret på første såning. Afslut såningen med at rige let eller giv jorden en tur med en gittertromle.


Såtidspunkt: Forår (april - maj)
Gødning: Blomster-blandingen skal ikke gødes
Rækker til: 65 kvm


Indhold: Agrosthemma (klinte), Ammi (tandstikurt), Anchusa (oksetunge), Anethum (dild), Borago (Hjulkrone), Centaurea (kornblomst), Chrysanthemum (Okseøje), Consolida (Ridderspore), Convolvulus (Snerle), Echium (Slangehoved), Eschscholzia (Guldvalmue), Glebionis (Gul Okseøje), Helipterum (Nikkeknop) , Lobularia (Biblomme), Lupinus (lupin), Papaver (Kornvalmue), Phacelia campanulata (Honningurt), Salvia (Salvie), Scabiosa (Skabiose), Silene (Limurt), Tagetes (Fløjlsblomst/Targetes).

Læs også: flere sommerfugle i haven 
Læs også: sensommer blomster til krukker

Specifikationer
Varenummer: DSV429031
Mærke: NatureGrass

Om NatureGrass

NatureGrass er en del af DSV Frø, som er en af Europas førende specialister inden for forædling og produktion af græsser. DSV Frø har forædlet, produceret og solgt kvalitetsfrø i Danmark siden 1920, og er specialister i produktion af græs- og kløverfrø samt udvikling af frøblandinger til det danske marked. Sortimentet omfatter frøblandinger, plænegræs, efterafgrøder, frø til vildtpleje samt blomsterblandinger som føde til insekter. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering