Tiltræk vilde fugle til din have. Fuglevildt blandingen fra NatureGrass indeholder oliehør, honningurt og quinoa, der giver for føde året rundt til eksempelvis fasaner, agerhøns og andre vilde fugle. Blandingen giver fuglene ly, så de kan gemme sig for rovfugle, og tiltrækker desuden nytteinsekter, som giver et mylder af liv hele sommeren.


Sammensætning: 
82% oliehør
9% honningurt
9% quinoa


Fremgangsmåde:
Før du sår blandingen, skal jorden forberedes grundigt. Det er vigtigt at jorden er løs, så frøene kan etablere sig. Blandingen sås bedst med håndkraft, og det er en god ide at så i mindre felter ad gangen. Så af to omgange hvor anden gang er vinkelret på første såning. Afslut med at rive let eller giv jorden en tur med en gittertromle.


Gødning: 2-4 kg/100 kvm


Såtidspunkt:
15 april-1 juni
Indholdet rækker til: 75 kvm

Specifikationer
Varenummer: DSV409801
Mærke: NatureGrass

Om NatureGrass

NatureGrass er en del af DSV Frø, som er en af Europas førende specialister inden for forædling og produktion af græsser. DSV Frø har forædlet, produceret og solgt kvalitetsfrø i Danmark siden 1920, og er specialister i produktion af græs- og kløverfrø samt udvikling af frøblandinger til det danske marked. Sortimentet omfatter frøblandinger, plænegræs, efterafgrøder, frø til vildtpleje samt blomsterblandinger som føde til insekter. 

4 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

0%

100%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

22. juni 2021 08.05

Bedømt af Ejner Poulsen

OK

God blanding, har supl. m. hvidkløver og vårhvede

Fragt og levering