Mikrokløver i græsplænen. Med mikrokløver i din græsplæne binder du kvælstof og hjælper til at holde din plæne grøn, sund og fri for mos og ukrudt. Helt uden brug af kemikalier.

NatureGrass Euromic er mikrokløver, som du selv kan tilsætte din plænegræsblanding, både under etablering af græsplænen samt ved reparation. De smarte mikrokløvere er ekstremt tolerante over for tørke og tåler en meget tæt og hyppig klipning. Kløverne henter selv næringsstofferne ud af luften, og giver en græsplæne med mere farve og med mindre behov for gødning.

Efter etableringen af græsplæne med mikrokløver, kan du selv justere balancen mellem kløver og græs alt efter hvor meget kvælstof du tildeler. Jo mindre kvælstof - jo mere kløver får du i plænen.

Fremgangsmåde:

Ny græsplæne: NatureGrass mikrokløver blandes med græsfrø, hvis du skal anlægge en ny plæne (typisk iblandes 5-10% kløver).

Eksisterende græsplæne: Hvis du vil så mikrokløver i en eksisterende plæne, skal du først rive grundigt eller bruge en vertikalskærer. Du kan med fordel så frøene med en såvogn, som gør det let at sprede frøene jævnt. Hvis du sår græsfrø med hånden, anbefaler vi at så i mindre felter ad gangen. Så græsfrø af to omgange, med anden gang vinkelret på første såning. Slut med en let rivning eller giv jorden en tur med en gittertromle.

Mikrokløver er småbladet, ekstremt tørketolerant og tåler meget tæt og hyppig klipning.

Udsædsmængde

Indholdet rækker til: 130 kvm
Anbefalet udsædsmængde: ca. 10% af græsfrøblandingen

Specifikationer
Varenummer: DSV328868
Mærke: NatureGrass
Mængde: 0-1 kg
Rækker til: 101-250 m2

Om NatureGrass

NatureGrass er en del af DSV Frø, som er en af Europas førende specialister inden for forædling og produktion af græsser. DSV Frø har forædlet, produceret og solgt kvalitetsfrø i Danmark siden 1920, og er specialister i produktion af græs- og kløverfrø samt udvikling af frøblandinger til det danske marked. Sortimentet omfatter frøblandinger, plænegræs, efterafgrøder, frø til vildtpleje samt blomsterblandinger som føde til insekter. 

5 af 5 bedømmelser

(2 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

15. maj 2023 07.04

Bedømt af J

Eneste leverandør fundet

Jeg kunne ikke være gladere:)

29. maj 2023 18.25

Bedømt af Flemming Thomsen

:)

:)

Fragt og levering