Reparation af græsplænen. Har du fået huller i græsplænen efter muldvarpe, mosegrise eller andet? Så er det NatureGrass Repair Turf du skal have fat i.

Repair Turf er en græsfrøblanding som er sammensat af græssorter, der spirer hurtigt og lapper hullerne i græsplænen i en fart. Blandingen er beregnet til at lappe hullerne i din plæne så hurtigt som overhovedet muligt, selv under kolde og vanskelige forhold.

Sammensætning

30% Rødsvingel med lange udløbere Mellori
25% Almindelig rajgræs Tetraploid, Starfire
20% Westerwoldisk rajgræs, Likoloss
15% Almindelig rajgræs, Beckham
10% Almindelig rajgræs, Pollen

Anvendelse af andre sorter af tilsvarende type kan forekomme.

Såtidspunkt

Det er optimalt at efterså i april eller maj måned i foråret og i august og september om efteråret. Se vores haveguide for yderligere information om reparation af græsplæne.

Anbefalet udsædsmængde:
3 kg/100 m²

Indholdet rækker til: 35 kvm.

Specifikationer
Varenummer: DSV409140
Mærke: NatureGrass
Mængde: 0-1 kg
Rækker til: 11-50 m2

Om NatureGrass

NatureGrass er en del af DSV Frø, som er en af Europas førende specialister inden for forædling og produktion af græsser. DSV Frø har forædlet, produceret og solgt kvalitetsfrø i Danmark siden 1920, og er specialister i produktion af græs- og kløverfrø samt udvikling af frøblandinger til det danske marked. Sortimentet omfatter frøblandinger, plænegræs, efterafgrøder, frø til vildtpleje samt blomsterblandinger som føde til insekter. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering