NatureGrass TerraLife er efterafgrøder, der er beregnet til at blive sået i bede og havejord, når dine kartofler, grøntsager og urter er væk. TerraLife gør din køkkenhavejord mere vital og frugtbar og gør underværker for afgrøderne i næste sæson. Vi kalder den - Fitnesskuren til dit bed!

TerraLife indeholder et væld af forskellige planter og urter, der gør din jorden sund og frugtbar til næste sæson. Blandingen binder store mængder kvælstof og fosfor i rodnettet, så du får et flot udbytte næste år, og ud over dét, får du en smuk have i den del af året, hvor jorden ellers står bar.

Fremgangsmåde:

TerraLife etableres, når højbedsplanterne, kartoflerne, urterne eller sommerblomsterne er væk.

  • Fræs eller grav jorden godt igennem
  • Brug såvogn eller kast frøene med håndkraft
  • Hvis du sår med håndkraft, er det en god ide at så i mindre felter ad gangen.
  • Så af to omgange. Anden gang skal være vinkelret på første såning. Afslut med en let rivning eller giv jorden en tur med en gittertromle. Alle frø skal i jorden.

Såtidspunkt: Start april til august
Gødning: Skal ikke gødes
Æskens indhold rækker til: 50 kvm

Plantemassen fra TerraLife forventes for hovedpartens vedkommende, at være henfaldet i løbet af vinteren. Om foråret graves eller fræses resterne ned i det nye såbed.

Mangfoldige efterafgrøder som TerraLife har mange fordele som, både hvad angår sygdomstryk, næringsstoffer og forbedring af jordstrukturen. TerraLife kan i mange tilfælde kan hjælpe dig til helt at undgå kemi og gødning, uden at gå på kompromis med udbyttet.

Sammensætning

34,7% Foderært
28,9% Fodervikke
10,2% Oliehør
8,4% Solsikke
5,1% Alexandrinerkløver
3,9% Honningurt
3,5% Sorghum
2,9% Serradel
1% Nigerfrø
0,7% Persisk kløver
0,7% Saflor

Værd at vide om produktet

  • Effektiv grøngødning
  • Hindrer udvaskning af kvælstof
  • Løsner komprimeret jord
  • Stimulerer mikroorganismer
Specifikationer
Varenummer: DSV328869
Mærke: NatureGrass

Om NatureGrass

NatureGrass er en del af DSV Frø, som er en af Europas førende specialister inden for forædling og produktion af græsser. DSV Frø har forædlet, produceret og solgt kvalitetsfrø i Danmark siden 1920, og er specialister i produktion af græs- og kløverfrø samt udvikling af frøblandinger til det danske marked. Sortimentet omfatter frøblandinger, plænegræs, efterafgrøder, frø til vildtpleje samt blomsterblandinger som føde til insekter. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering