Nordic Games Multi spillebord, er en komplet spille løsning, hvor der i alt er hele 12 forskellige spil, med alt nødvendig tilbehør inkluderet!

Multi 12-i-1 spillebordet indeholder følgende spil. Bordfodbold, pool, hockey, bordtennis, skak, dam, backgammon, kort spil, hestesko spil, ringspil, bowling og shuffleboard.

Det betyder kort sagt, at der er noget til enhver smag, hvor man kan invitere familie og venner til en god dyst i alle spilgenrer.  

Rammen er lavet i en enkel og stilfuld sort farve.

Specifikationer:
Dimension på bordet: (HxBxD) 90 x 124 x 59 cm
Vægt: 20 kg
Lavet af robust MDF
Produktegenskaber og spil indeholdt: Poolbord (inkl. 2 x køer, baller, kridt og trekant) Bordtennis (inkl. 2 bolde, 2 stk. bat og net) Bordfodbold (inkl. 2 stk. fodbolde 11 røde og 11 blå spillere) Hockey (inkl. 2 stk håndskydere og 2 stk. pucks) Bowling (inkl. kugle og kegler) Skak (inkl. skakbrikker) Backgammon (inkl. brikker) Dam (inkl. brikker) Shuffleboard (inkl. pucks) Hestesko, Ringspil, Kort spil
Ikke egnet til børn under 6 år.
Indeholder mange små dele.

Værd at vide om produktet

  • Aktivitet for hele familien
  • Mange timers sjov og underholdning
  • Kvalitet - udført i robuste materialer
Specifikationer
Varenummer: NSH809-055
Mærke: NORDIC Games
Farve: Sort

Om NORDIC Games

Spil og underholdning for hele familien. Nordic Games er kvalitetsprodukter indenfor spil og underholdning, som er med til at skabe sammenhold og give underholdning for hele familien eller blandt venner. Du finder en vifte af uden- og indendørs produkter, som er udvalgt til serien både med spil og aktiviteter, som vi alle kender, men også med nye trend på markedet. En stor del af produkterne er FSC ® certificeret, og alle produkter i serien er CE mærkede.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering