Nordic Gardens Insektfryd er en meget flot frøblanding, der er sammensat for at skabe biodiversitet og gode levevilkår for insekter, bier, fugle og pattedyr. Blandingen indeholder insektvenlige blomster og urter som boghvede, oliehør, honningurt, kællingetand, hvidkløver, rødkløver, blodkløver, gul stenkløver, lucerne,  gul sennep, cikorie, kommen og hjulkrone.
 
Insektfryd sås forår (april-maj) eller tidligt efterår (august). Sås i mager jord med solrig beliggenhed. Insektfryd skal ikke gødes. Spand med 465 ml der rækker til 100 m2

Sådan gør du:

1) Forberedelse: Fjern sten, ukrudt og eventuelle græstørv og rødder, så jorden ligger helt bar. Er jorden leret kan du med fordel tilsætte sand eller grus. Jorden rives let.
 
2) Såning: Bland frøene 1:1 med tørt sand. Halvdelen af blandingen drysses ud over arealet og dette gentages vinkelret på gå-retningen med den anden halvdel. Jorden rives let. I det tidlige forår eller i efteråret vil der normalt komme nedbør nok til etableringen, ellers vandes. Opblandes med sand for udsåning, der rækker til hele arealet.
 
3) Efter etablering: Blandingen blomstrer juni - september. Bør klippes én gang om året - i sensommeren efter hovedblomstringen. Klip i ca. 10 cm højde.

Værd at vide om produktet

  • Pluk dine egne buketter
  • Smuk, vild blomsterblanding  
  • Mix af blomsterfarver 
  • Tiltrækker insekter og bestøvere 
  • Høj spireprocent 
Specifikationer
Varenummer: BMB40020
Mærke: Nordic Gardens
Blomstringstid: Juni, Juli, August, September
Egenskaber: Insektvenlig
Mængde: 465 ml
Rækker til: 100 m2
Såtid: April, Maj, August

Om Nordic Gardens

Nordic Gardens er danske produkter til haven og hjemmet. Med Nordic Gardens får du kvalitetsprodukter, der er udviklet til det nordiske klima. Nordic Gardens tilbyder blandt andet græsfrø, flydende gødninger, faste gødninger, kapilærkasser, fiberduge og mange andre forskellige produkter til haven.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

26. april 2024 06.49

Bedømt af Carsten

Købte den sidste år

Købte den sidste år og det var et stort hit! Mange flotte blomster og summende liv. I år vil jeg prøve en ny blanding, men kan meget anbefale Insektfryd!!

Fragt og levering