Nordic Gardens Vild Natur er et mix af honningurt, solsikke, gul sennep m.m., der giver smukke blå, gule og hvide blomster. Blandingen udkonkurrerer ukrudt, samler kvælstof, stimulerer mikroklimaet og løsner kompakt jord. De nektarholdige blomster tiltrækker bier, sommerfugle og insekter.
 
Vild Natur sås tidligt forår (mar-maj) eller tidligt efterår (aug-sep) i en dybde på ca. 0,5 cm. Sås i mager jord med solrig beliggenhed. Vild Natur skal ikke gødes. Kan med fordel graves ned efter blomstring eller i det tidlige forår, og derved bruges som grøngødning. Spand med 465 ml, der rækker til 100 m2

Sådan gør du:


1) Forberedelse: Fjern sten, ukrudt og eventuelle græstørv og rødder, så jorden ligger helt bar. Er jorden leret kan du med fordel tilsætte sand eller grus. Riv let.
 
2) Såning: Indhold til 100 m2. Bland frøene 1:1 med tørt sand for lettere udsåning, der rækker til hele arealet. Halvdelen af blandingen drysses ud over arealet og dette gentages vinkelret på gå-retningen med den anden halvdel. Riv let til frøene er dækkede. I det tidlige forår eller i efteråret vil der normalt komme nedbør nok til etableringen, ellers vandes. 
 
3) Efter etablering: Blandingen etablerer sig hurtigt og dækker på kort tid den bare jord. Blomstrer juni - september.

Læs også artiklen: blomster til bier og sommerfugle 

Værd at vide om produktet

  • Flot, vild blomsterblanding  
  • Tiltrækker bestøvere 
  • Mix af forskellige farver 
  • Flere forskellige sorter 
  • Dansk kvalitet
Specifikationer
Varenummer: BMB40018
Mærke: Nordic Gardens
Egenskaber: Insektvenlig
Mængde: 465 ml
Rækker til: 100 m2
Såtid: Marts, April, Maj, August, September

Om Nordic Gardens

Nordic Gardens er danske produkter til haven og hjemmet. Med Nordic Gardens får du kvalitetsprodukter, der er udviklet til det nordiske klima. Nordic Gardens tilbyder blandt andet græsfrø, flydende gødninger, faste gødninger, kapilærkasser, fiberduge og mange andre forskellige produkter til haven.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering