Kraftig tryksprøjte til vanding, gødning og ukrudtsbekæmpelse. 2 liters sprøjte udført i holdbar PE plast med overtryksventil og stor åbning til genopfyldning. Sprøjten er udstyret med sikkerhedsventil, der hjælper dig med at undgå overtryk og reducerer det indre tryk, før du åbner låget. Det forhindrer unødvendigt spild.

Nordic Gardens tryksprøjten er en multifunktionel trykflaske, som er perfekt til eksempelvis vanding, sprøjtning af planter og til opgaver med rengøring og desinficering.

Designet giver mulighed for ensartet og nem sprøjtning. Du kan trinløst justere trykket i den gevindskårne dyse ved at vælge fra en hård stråle til en fin sprøjtetåge. En af de bedste tryksprøjter på markedet!

Specifikationer:

  • Materiale: PP plast.
  • Kapacitet: 2 liter.
  • Størrelse: 34 x 26 cm.

Værd at vide om produktet

  • Designet til vanding, gødning og ukrudtsbekæmpelse
  • Sikker og nem at bruge
  • Justerbar sprøjtning
Specifikationer
Varenummer: JR-RLLZ072
Mærke: Nordic Gardens

Om Nordic Gardens

Nordic Gardens er danske produkter til haven og hjemmet. Med Nordic Gardens får du kvalitetsprodukter, der er udviklet til det nordiske klima. Nordic Gardens tilbyder blandt andet græsfrø, flydende gødninger, faste gødninger, kapilærkasser, fiberduge og mange andre forskellige produkter til haven.

5 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

100%

0%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

16. maj 2024 06.17

Bedømt af Kristina P.

God og robust

God og robust trykflaske der er langt bedre end den tidligere jeg havde. Kan anbefales. Hilsen Kristina

Fragt og levering