Nordic Gardens Premium Vandingspistol er udført i metal og med soft grip håndtag. Det ergonomiske design og den solide konstruktion gør vandingshovedet behageligt at arbejde med, og let at håndtere. Der er mulighed for at indstille sprøjtemønstrene på håndtaget ligesom du kan låse aftrækkeren, hvis det samme vandingstrin skal bruges over længere tid.

Praktisk sprøjtepistol der gør vanding lettere
Nordic Gardens sprøjtepistol er en stor hjælp, både hvis du vil vande planter udenfor eller rengøre dine udendørsarealer. Sprøjtepistolen har 9 forskellige sprøjtemønstre med indstillingsmuligheder for blandt andet: hård stråle, fin sprøjtetåge, flad stråle, perleregn og brus. Derved kan du tilpasse stråle og vandmængde til opgaven - eksempelvis en let vanding af sommerblomster, eller en grundig rengøring af bilen.

Bedre bliver det ikke! Rigtig lækker og stærk vandingspistol, med nem tryk, og ligger perfekt i hånden.

Produktdata:
- 9 forskellige sprøjtemønstre
- Solid metalkonstruktion
- Ergonomisk håndtag med gummi coating
- Aftrækker med lås

Specifikationer
Varenummer: JR-RLLZ043
Mærke: Nordic Gardens

Om Nordic Gardens

Nordic Gardens er danske produkter til haven og hjemmet. Med Nordic Gardens får du kvalitetsprodukter, der er udviklet til det nordiske klima. Nordic Gardens tilbyder blandt andet græsfrø, flydende gødninger, faste gødninger, kapilærkasser, fiberduge og mange andre forskellige produkter til haven.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering