Her får du en skøn sandkasse, konstrueret af holdbart og vedligeholdelsesfrit WPC-kompositmateriale. Sandkassen inkluderer en integreret siddeplads, der sikrer komfort under leg med sandslotte og sandkager.

WPC-komposit er et stærkt materiale fremstillet af en blanding af træ og plast. En sandkasse udført i kompositmateriale er resistent over for råd, har en lang levetid og kræver ingen vedligeholdelse. Desuden behøver du ikke bekymre dig om efterbehandling, maling eller træsplinter. 

Derudover er kompositmaterialerne miljøvenlige og fri for giftstoffer. Sandkassen er CE-godkendt og leveres usamlet med en detaljeret samlevejledning og alle nødvendige skruer. 

Specifikationer: 

Længde: 120 cm
Bredde: 120 cm
Højde: 24 cm

Værd at vide om produktet

  • Meget langtidsholdbar
  • Vedligeholdelsesfri komposit
  • Med integrerede siddebræder
  • CE godkendt
Specifikationer
Varenummer: NSH210-942
Mærke: NORDIC PLAY Active
Farve: Antracitgrå

Om NORDIC PLAY Active

Nordic Play Active sætter fokus på at kombinere læringsproces, styrkelse af motorikken, legeværdi, kvalitet og underholdning i et produkt. Egnet til børn i alderen 0-12 år. Alle produkter er selvfølgelig CE mærkede og godkendt iht. EN71. Endvidere er størstedelen af produkterne i træ produceret af FSC®certificeret træ. Et sikkert valg af udendørs leg til dit barn. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering