Den populære Lamborghini Aventador SV, kommer nu i en version til børn. Denne imponerende bil kommer i en sporty limegrøn farve, der forstærker dens dynamiske udseende. Aventador SV er produceret under licens fra Lamborghini-fabrikken og er en ægte repræsentant for deres ekspertise og stil.

En af bilens charmerende funktioner er dens åbningsmekanisme, der efterligner den ægte Lamborghini. Denne detalje tilføjer en ekstra dimension af realisme og sjov til legeoplevelsen.

Aventador SV er udstyret med to kraftfulde 25W motorer, der sikrer imponerende ydeevne. Med tre fremadgående gear, der styres via fjernbetjeningen, og et bakgear, kan du nemt manøvrere bilen i forskellige terræner. Bilen har en maksimal hastighed på op til 4 km/t, der giver dit barn mulighed for at nyde kørslen og udforske omgivelserne i sit eget tempo.


Forældre kan også være med til at styre bilen ved hjælp af fjernbetjeningen, hvilket giver ekstra sikkerhed og støtte, især i begyndelsen når bilen skal styres.

Alt i alt tilbyder Lamborghini Aventador SV en autentisk og spændende køreoplevelse med sit detaljerede design, imponerende ydeevne og mulighed for personlig tilpasning af musikvalg. Det er den perfekte måde at leve drømmen om at køre en Lamborghini på, selv for de yngste bilentusiaster.

Bilens funktioner: Understøtter MP3, TF kort og USB. Har radio funktion lys, lyd, musik, horn, power display, blød start, spoiler, fjernbetjening, døre kan åbnes, sidespejle og sikkerhedssele. 

Specifikationer:
Gear: Manuel brug: 2 fremadgående og bakgear, 2,4 GHz
fjernbetjening: 3 fremadgående gear og bakgear
Hastighed max: 2-4 km/t afhængig af gearvalg
Batteri: 1x12V4,5AH inkl. oplader 12V500mA.
Ladetid 8-12 timer
Motor: 2x25W
Vægt 18 kg
Samlet størrelse: H: 45 x B: 115 x D: 65,6 cm.
Godkendelser : CE, EN71-1,2 & 3 samt EN62115

Værd at vide om produktet

  • Mange timers god leg
  • Realistiske detaljer
  • Kvalitet - udført i robuste materialer
Specifikationer
Varenummer: NSH805-794
Mærke: NORDIC PLAY Speed
Farve: Grøn

Om NORDIC PLAY Speed

Nordic Play Active sætter fokus på at kombinere læringsproces, styrkelse af motorikken, legeværdi, kvalitet og underholdning i et produkt. Egnet til børn i alderen 0-12 år. Alle produkter er selvfølgelig CE mærkede og godkendt iht. EN71. Endvidere er størstedelen af produkterne i træ produceret af FSC®certificeret træ. Et sikkert valg af udendørs leg til dit barn. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering