Denne unikke Lamborghini Aventador er det sejeste legetøj der findes på markedet. Naturligvis er Aventador holdt i den ikoniske orange farve, som ofte kendetegner Lamborghinis. 


Bilen er produceret under Lamborghinis licens, og den autentiske oplevelse af at åbne den som en ægte Lamborghini er naturligvis bevaret! 


Med 2 kraftfulde 45W motorer, 3 fremadgående gear, bakgear og en maksimal hastighed på op til 6 km i timen, leverer Aventador en imponerende ydeevne. Det kraftige 12V batteri sikrer ikke kun lang batterilevetid, men også en øget kørehastighed.  


Mens du kører, kan du nyde forudinstalleret cool musik, og du har også mulighed for at tilslutte dine egne yndlingssange via MP3-indgangen. Hvis du ønsker hjælp i starten, følger der en fjernbetjening med, som dine forældre kan bruge til at styre bilen.


For yderligere forbedret komfort har bilen EVA-hjul, der reducerer støj, og et stilfuldt lædersæde, der matcher bilens seje ydre.


Specifikationer:


Gear: Manuel brug: 2 fremadgående og bakgear. 
2,4 GHz fjernbetjening: 3 fremadgående gear og bakgear
Hastighed max: 3-6 km/t afhængig af gearvalg
Batteri: 12V7AH inkl. oplader 12V1000MA.
Ladetid 8-12 timer
Motor: 2x45W
Funktioner: Understøtter MP3, TF kort og USB. Har radio funktion lys, lyd, musik, horn, power display, blød start, døre kan åbnes, sidespejle og sikkerhedssele
Max brugervægt: 30 kg
Samlet størrelse: H: 48 x B: 131 x D: 72,5 cm.
Vægt 20,5 kg. Anbefalet alder: 3+
Godkendelser : CE, EN71-1,2 & 3 samt EN62115

Værd at vide om produktet

  • Mange timers god leg
  • Realistiske detaljer
  • Kvalitet - udført i robuste materialer
Specifikationer
Varenummer: NSH805-684
Mærke: NORDIC PLAY Speed
Farve: Orange

Om NORDIC PLAY Speed

Nordic Play Active sætter fokus på at kombinere læringsproces, styrkelse af motorikken, legeværdi, kvalitet og underholdning i et produkt. Egnet til børn i alderen 0-12 år. Alle produkter er selvfølgelig CE mærkede og godkendt iht. EN71. Endvidere er størstedelen af produkterne i træ produceret af FSC®certificeret træ. Et sikkert valg af udendørs leg til dit barn. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering