Denne Maserati Ghibli er designet til både børn og unge bilentusiaster, der sætter pris på fart og elegance. Bilen er eksklusivt skabt under Maseratis licens og imponerer med nøje detaljer.


Bilen er udstyret med et kraftfuldt 12V-batteri, sikrer bilen lang batteritid, så det er muligt at være på længere køreture samtidig med at lytte til de seje forudinstallererede sange. Alternativt kan du afspille dine egne yndlingssange via MP3.


NORDIC PLAY elbilen er designet med komfort og sikkerhed for øje. Den har både sele, LED-lys og døre, der kan åbnes, hvilket gør ind- og udstigning let. De stødabsorberende EVA-hjul reducerer støj og forbedrer kørekomforten.


Interiøret er i særklasse med et luksuriøst lædersæde, der matcher bilens stilfulde design. Medfølgende fjernbetjening giver forældrene mulighed for at hjælpe med styringen i begyndelsen. LCD voltmeteret viser tydeligt, hvornår det er tid til at "tanke" op igen. En perfekt kombination af stil, komfort og funktionalitet.


Specifikationer:


Gear: Manuel brug: 1 fremadgående og bakgear.
2,4 GHz fjernbetjening: 3 fremadgående gear og bakgear
Hastighed max: 3-5 km/t afhængig af gearvalg
Batteri: 12V4,5AH inkl. oplader 12V700mA.
Ladetid 8-12 timer Motor: 2x18W
Funktioner: Understøtter MP3, AUX, SD kort og USB indgang.
Har radio funktion, LED lys, lyd, musik, power display, døre kan åbnes, sidespejle,sikkerhedssele, affjedring, EVA hjul, lædersæde Max brugervægt: 30 kg
Samlet størrelse: H: 44 x L: 108 x D: 56 cm.
Vægt inkl. emballage: 16,5 kg
Produktvægt: 13,5 kg
Anbefalet alder: 3-8 år
Godkendelser : CE, EN71-1,2 & 3 samt EN62115

Værd at vide om produktet

  • Mange timers god leg
  • Realistiske detaljer
  • Kvalitet - udført i robuste materialer
Specifikationer
Varenummer: NSH805-755
Mærke: NORDIC PLAY Speed
Farve: Rød

Om NORDIC PLAY Speed

Nordic Play Active sætter fokus på at kombinere læringsproces, styrkelse af motorikken, legeværdi, kvalitet og underholdning i et produkt. Egnet til børn i alderen 0-12 år. Alle produkter er selvfølgelig CE mærkede og godkendt iht. EN71. Endvidere er størstedelen af produkterne i træ produceret af FSC®certificeret træ. Et sikkert valg af udendørs leg til dit barn. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering