Speed el McLaren model 720S. Mclaren 720S super bilen har normalt en 4,0 liters V8 motor. Men nu er det også muligt for børn at få lov til at køre denne super bil, da elbilen fra NORDIC PLAY er blevet produceret med et 12V el batteri, med en hastighed på 3-5 km/t. 

Bilen er udviklet med et 12V1000mA batteri, som gør at bilen kan køre langt på en opladning. Ladetid er ca. 8-12 timer. Det er muligt at afspille musik fra bilen af, hvilket kan gøres via. MP3, AUX, SD kort eller USB indgang. 

Sikkerheden skal være i top, derfor er der sikkerhedssele installeret i bilen. Bilen har et indbygget horn og LCD voltmeter, så dit barn kan holde øje med hvornår bilen er ved at løbe tør for strøm. 

Bilen er opgraderet med EVA-hjul der mindsker støj-niveauet og giver en bedre og mere sikker køreoplevelse.

Interiøret kommer også i en skarp kvalitet, hvor bilen har lædersæde som matcher bilens farve. Der er også fjernbetjening med, hvis dine forældre skal hjælpe dig med at styre bilen i starten.

Størrelsen på bilen er 132 cm, hvor bilen har manuel gear der består af 2 fremadgående og et bakgear. Det er også muligt for forældrene at styre bilen, med den medfølgende fjernbetjening. 

Super sjov og undeholdene bil, der sikrer flere timers sjov leg! 

Specifikationer:
Gear: Manuel brug: 2 fremadgående og bakgear. 2,4 GHz fjernbetjening: 3 fremadgående gear og bakgear
Hastighed max: 3-5 km/t afhængig af gearvalg
Batteri: 12V10AH inkl. oplader 12V1000mA. Ladetid 8-12 timer
Motor: 2x35W

Bilens funktioner:
Understøtter MP3, AUX, SD kort og USB indgang. Har radio funktion, for/baglys, lyd, musik, power display, døre kan åbnes, sidespejle og sikkerhedssele, håndtag til vinteropbevaringsfunktion, baghjulsaffjedring, EVA-hjul, lædersæde
Max brugervægt: 30 kg
Samlet størrelse: H: 49 x L: 132 x D: 75 cm.
Vægt inkl. emballage: 25 kg
Produktvægt: 20 kg
Anbefalet alder: 3-8 år
Godkendelser : CE, EN71-1,2 & 3 samt EN62115

Værd at vide om produktet

  • Mange timers god leg
  • Realistiske detaljer
  • Kvalitet - udført i robuste materialer
Specifikationer
Varenummer: NSH805-759
Mærke: NORDIC PLAY Speed
Farve: Sort

Om NORDIC PLAY Speed

Nordic Play Active sætter fokus på at kombinere læringsproces, styrkelse af motorikken, legeværdi, kvalitet og underholdning i et produkt. Egnet til børn i alderen 0-12 år. Alle produkter er selvfølgelig CE mærkede og godkendt iht. EN71. Endvidere er størstedelen af produkterne i træ produceret af FSC®certificeret træ. Et sikkert valg af udendørs leg til dit barn. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering