Nordic Winter kunstig PVC juletræs serie "ALF" er en model, der er designet efter at skulle være mindre og slankere i sin model. Dette juletræ er uden LED-lys, hvilket giver dig frihed til at tilføje dine egne lys, hvis du ønsker dette. 

Toppen af træet er forstærket, så du kan tilføje en stjerne som pynt. Juletræet har en højde på 140 cm og har en medfølgende plastfod. Træet er sammenklappeligt, hvilket gør det hurtigt og nemt at opsætte og nedtage efter jul. Vi anbefaler at anvende træet til indendørs brug.

Juletræet er allergivenligt, og faler ikke med grannåle, som naturlige juletræer gør. Det kan genbruges år efter år, hvor du slipper for at skulle på genbrugsstationen efter jul. 

For at beskytte træet mod støv og snavs, kan du tilkøbe en opbevaringspose som tilbehør for nem og sikker opbevaring. 

Specifikationer:
Type : Juletræ kunstig.
Materialer : PVC. Brand hæmmende.
Højde : 140 cm
Bredde : 74 cm
PVC gran kviste: 284 stk.
Godkendelser/test : CE, RoHS, EN71-2, REACH

Værd at vide om produktet

  • Skøn julestemning til huset
  • Brug igen - år efter år
  • God kvalitet - mange fine detaljer
Specifikationer
Varenummer: NSH780-103
Mærke: NORDIC WINTER
Farve: Grøn

Om NORDIC WINTER

Nordic Play Active sætter fokus på at kombinere læringsproces, styrkelse af motorikken, legeværdi, kvalitet og underholdning i et produkt. Egnet til børn i alderen 0-12 år. Alle produkter er selvfølgelig CE mærkede og godkendt iht. EN71. Endvidere er størstedelen af produkterne i træ produceret af FSC®certificeret træ. Et sikkert valg af udendørs leg til dit barn. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering