Juletræ serie "ASKE" er et kunstigt PVC juletræ, der er fremstillet med ekstra mange grene, der gør træet tæt og mere fyldig at se på.


Træet er udstyret med LED lys, som er fordelt over alt på træet. Toppen er afstivet så det er nemmere for dig at fastgøre stjernen til træet. 


Fordelen ved at vælge et kunstigt juletræ fremfor et almindelig træ, er at du kan genbruge træet år efter år, hvor du samtidigt undgår besværet med at skulle transportere det gamle træ til genbrugsstationen.   


230V Træet leveres med metalfod, og sammenklappet. Nemt og hurtigt at sætte op og pakke ned efter jul. Vi anbefaler kun at  anvende træet til indendørs brug. 


Træet er allergivenligt og fælder ikke som naturlige juletræer. 


Du kan opbevare træet i en opbevaringstaske, så det træet ikke bliver snavset, støvet eller at der går dyr i det. Du kan derudover også tilkøbe matchende stjerne til træet lige her: 


Specifikationer:
Type : Juletræ kunstig.
Materialer : PVC. Brand hæmmende.
Højde : 150 cm
Bredde : 100 cm
PVC gran kviste: 619 stk.
Lyskilde: LED - 230V
Antal LED lys: 170 stk. 
Godkendelser/test : CE, RoHS, EN71-2, EMC, REACH

Værd at vide om produktet

  • Skøn julestemning til huset
  • Brug igen - år efter år
  • God kvalitet - mange fine detaljer
Specifikationer
Varenummer: NSH780-133
Mærke: NORDIC WINTER
Farve: Grøn

Om NORDIC WINTER

Nordic Play Active sætter fokus på at kombinere læringsproces, styrkelse af motorikken, legeværdi, kvalitet og underholdning i et produkt. Egnet til børn i alderen 0-12 år. Alle produkter er selvfølgelig CE mærkede og godkendt iht. EN71. Endvidere er størstedelen af produkterne i træ produceret af FSC®certificeret træ. Et sikkert valg af udendørs leg til dit barn. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering